ZALOŽNIKOVA ULICA 43 / 1351 BREZOVICA PRI LJUBLJANI / TEL.: 01 365 78 10 / FAX: 01 365 78 11 / E-MAIL: INFO@BTL-M.SI

 

Marketing
zastopanje in prodaja
Klub vzrediteljev proplan
Nagradne igre
Turizem
kako do nas

 


 

 

 

PRODAJA

Dolgoletne izkušnje sodelavcev podjetja na področju hrane in prehranskih dodatkov za živali so bile naša osnova za širitev poslovanja v podjetju. Znanje in izkušnje usmerjamo izključno v izdelke najvišjega kakovostnega razreda. Naše področje delovanja so veterinarske klinike in ambulante (veterinarji), specializirane prodajalne za male živali (petshopi) in aktivno delovanje in vodenje Kluba vzrediteljev Purina Pro Plan v Sloveniji.

V prvi polovici leta 2007 smo dobili v distribucijo za centralno-vzhodno Evropo in ekskluzivno prodajo v Sloveniji tudi izdelke (prehranske dodatke) brazilskega proizvajalca VETNIL. Navedeni izdelki se tržijo samo pri veterinarjih oz. jih je možno dobiti tudi direktno pri nas (dobava po pošti po povzetju, poštnina je naš strošek).

Konec leta 2008 smo s podjetjem GRAU dogovorili ekskluzivno zastopanje in prodajo njihovih izdelkov (hrana in prehranski dodatki) v Sloveniji, katere lahko poiščete v specializiranih trgovinah za male živali v Sloveniji oz. jih je možno dobiti tudi direktno pri nas (dobava po pošti po povzetju, poštnina je naš strošek).

Naša strokovna sodelavka redno obiskuje veterinarje po Sloveniji saj vršimo tudi strokovno pospeševanje za proizvajalca Novartis Veterina (zdravila in dodatki). Nekateri njihovi izdelki (dodatki) pa so na voljo tudi pri nas za direktno prodajo.

Izdelki proizvajalca Nestle Purina, blagovna znamka Purina Pro Plan, katerih prodajo vršimo, pa so namenjeni izključno članom Kluba vzrediteljev Pro Plan v Sloveniji.